October 19, 2009

Autumn Futsal Tournament

Posted in Aktiviti at 9:17 pm by mysheffield

gambar+ramai2.

9027_1183194552855_1617964233_489696_7994107_n

9027_1183194672858_1617964233_489698_8358829_n

Syukur Alhamdullilah, program sukan futsal kali ini dapat berjalan dengan lancar walaupun habis lewat sikit (Sori pada orang rumah yang tunggu lama sikit). Kepada semua warga PMPMS yang participate dengan bersemangat sekali, kami ingin merakamkan penghargaan terima kasih kepada semua (Tak sangka warga PMPMS ni sporting juga). Walaupun sebelum kejohanan, kita mendapat berita ada beberapa peserta, tak berapa sihat tp dpt dtg jugak,,,TQ

Bagi penyokong yang dtg, juga terima kasih atas sokongan anda… (Nampak Kak Azu & Abg Suzaili datang memberi sokongan untuk Atiq & Faris, TQ)…¬† Kepada Penghulu PMPMS yang sudi merasmikan kejohanan kali ini (walaupun tak dpt main, merasa tiup wisel pun jadila)…Tak lupa juga kepada photographer2 yang turut sama memeriahkan kejohanan (Yang dah upload dalam fb tu TQ (Harris & Kamel), pada yang lain tu boleh le upload dalam yahoo group PMPMS kalau senang)…TQ

Kepada ‘member’ yang terlibat secara langsung, Kino, Abbad, Rahman, Musreen & juga kepada semua yang telah menyumbang cadangan, idea dan pandangan, hanya ucapan terima kasih yang dapat kami berikan…Tak lupa pada Sharizal (Idai) & Kak Hanim atas sumbangan kreatif decoration pada mug hadiah…TQ again…

Seterusnya, sekalung tahniah kepada pasukan yang telah berjaya menjuarai kejohanan kali ini (Red See Rovers). Tak lupa juga pada naib johan (Junc 29 FC), tempat ketiga (Old Koat United) & (Marshlane Athletic) dan team Ya Fai FC & Midowhall Wonderers yang tak da luck mungkin next time kalau ada kesempatan rezeki & umur boleh cuba lagi…yang penting dapat join game dan berkumpul bersama…

Kami juga ingin memohon maaf sekiranya dalam penganjuran kali ini ada kekurangan dan ketelanjuran kata. Juga, kalau email kami sepanjang penganjuran kejohanan, menggangu mailing list PMPMS, maaf sekali lagi.

InsyaAllah kalau ada rezeki & umur yang panjang, dan permintaan dari warga PMPMS kita akan cuba organize lagi…

Akhir kata, “Kalau ada sumur di ladang, dapat kami menumpang mandi, kalau ada umur yang panjang, boleh kita main futsal lagi”…

Sekian dulu dari kami,

Zamali & Sharul
AJK Sukan PMPMS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: